De Boekenkast methode

Herprogrammeren met de boekenkast methodiek

  • bewust worden van je klacht
  • voelen waar deze oude informatie zit ( op welke plank)
  • de oude informatie (boeken) loslaten of (energetisch) herschrijven 
  • voelen hoe de informatie (boeken) weer terug worden gezet maar nu op juiste plank

Iedereen is in staat tot het "herprogrammeren" van zijn/haar vaste patronen. Het brengt letterlijk en figuurlijk ruimte in je hoofd en lichaam ( je boekenkast aan informatie) om helder na te denken.....innerlijke rust. Het helpt je het gevoel terug te krijgen vat en grip te hebben op je eigen leven!

Jarenlange voornamelijk onbewuste belemmerende overtuigingen (oude boeken) zorgen voor een stagnering van zowel persoonlijke als zakelijke groei. Houd jezelf niet langer tegen!

Ik kan je helpen dmv het aanreiken van simpele handvatten en het stellen van gerichte vragen door mij energetisch te richten op je "boekenkast". Daardoor kom je in korte tijd tot de kern van je vastgeroeste patronen....pijnklachten en emotionele onbalans....

Niet ik doe het, maar jijzelf, omdat de beste verbinding die er bestaat is die met jezelf, en wie je werkelijk bent. Van daaruit kan verandering ingezet worden tot opruimen, loslaten, vernieuwen. Het totaalplaatje van wie jij bent, volledig, en heel bijzonder.

Gewoon het proces zijn gang laten gaan, want het lichaam kent zonder het denken, in de stilte/leegte de juiste weg naar verandering. Tijd om zelf te leren al je energie weer op een juiste manier door je lichaam te voelen stromen. Dat kan vanuit een opgeruimd geheel.

Liefdevol en met vertrouwen begeleid ik je naar een mooiere ik.


Vanuit de stilte en de leegte 

verandering in beweging zetten